Un român mort și trei copii răniți într-un cumplit accident petrecut în Italia

Un cumplit accident de mașină s-a petrecut în jurul orei 22.00 a zilei de marți, 13 august, la Trebisacce, pe teritoriul localității Pigna Grande, în Calabria. În impactul frontal dintre două autoturisme, un bărbat român în vârstă de 49 de ani, Iulian Iliescu, și-a pierdut viața. În urma accidentului, trei copii răniți împreună cu părinții lor au fost transportați la spital, dar nu sunt în stare gravă.

Bărbatul român a murit la locul accidentului, el a fost prins între fiarele răsucite ale autoturismului BMW X 6 de culoare albă cu care se deplasa și a fost necesară intervenția echipajelor de descarcerare pentru a-l scoate dintre resturile mașinii.

- Continuarea după publicitate -

În celălalt automobil implicat în accident, o mașină Alfa Romeo 156 de culoare închisă, circula o întreagă familie din Catanzaro, părinții cu cei trei băieți minori ai lor, care au ajuns cu toții la secția de urgențe din Trebisacce. Din fericire, starea lor nu este gravă.

După condițiile în care au fost reduse cele două mașini s-ar părea că viteza mare, cel puțin a uneia dintre ele, a avut un rol decisiv în producerea tragediei. Conform primelor reconstituiri, s-a constatat că BMW-ul românului nostru a făcut o depășire riscantă, ajungând să invadeze banda opusă și să lovească frontal mașina Alfa 156 care venea din sens opus.

Italia: Mașina Alfa Romeo 156 implicată în accidentul în care Iulian Iliescu și-a pierdut viața

La locul accidentului s-au deplasat personalul medical de la 118, agenții Polstrada, carabinierii din Trebisacce și pompierii din Castrovillari și Trebisacce.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI