Român salvat de la moarte în Italia de doi polițiști. Bărbatul voia să se arunce de pe un pod

Un bărbat român, despre care nu au fost făcute publice mai multe detalii, a încercat să se sinucidă în cursul serii de luni, 22 august 2022, în parcul Mastroianni din localitatea italiană Lamezia, provincia Catanzaro din Calabria.

Din fericire, doi polițiști au intervenit în timp foarte scurt și l-au oprit pe conaționalul nostru înainte să-și ducă planul la bun sfârșit, informează publicația locală Lametino.

Episodul s-a petrecut în jurul orei 20:45, când niște trecători au văzut un bărbat trecând peste barierele de siguranță ale unui pod din parcul menționat mai sus și au alertat imediat forțele de ordine.

O patrulă de poliție a intervenit apoi la fața locului, iar agenții de poliție au deschis un dialog cu bărbatul pentru a-l convinge să nu se arunce în gol.

La un moment dat, după ce au reușit să-i distragă atenția îndeajuns, cei doi polițiști interveniți la fața locului au reușit să-l prindă pe bărbat și să-l tragă într-o zonă fără pericol.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Imediat după aceea, cetățeanul român a fost predat personalului medical de pe o ambulanță solicitată la locul întâmplării, pentru a primi îngrijiri medicale.

@rotalianul