Româncă bătută în Italia de fostul iubit. S-a cățărat pe balconul ei, a spart un geam și a pătruns în locuință

Un episod terifiant de violență asupra unei femei românce a avut loc miercuri, 31 mai 2023, în localitatea italiană Gambolò, provincia Pavia din Lombardia, unde un bărbat pakistanez în vârstă de 22 de ani, cu antecedente penale și rezident în Torino, a fost arestat de carabinieri.

Bărbatul, rezident în Torino care lucrează într-o pizzerie, a fost prins în locuința conaționalei noastre, în vârstă de 33 de ani, cu care ar fi avut o relație și care îl părăsise cu ceva timp în urmă, după ce fusese deja victima amenințărilor și agresiunilor din partea tânărului din Pakistan.

Potrivit publicației Vigevano24, în jurul orei 14:45, tânărul a început să o urmărească pe româncă până la locuința ei din Gambolò.

După ce s-a cățărat pe balcon și a spart o fereastră, bărbatul a intrat în casa femeii. Deși ea a încercat să-l respingă, a fost lovită cu bestialitate de intrus.

Vecinii, alarmați de zgomot, au sunat imediat la 112 și au alertat carabinierii. Oamenii legii au intervenit rapid, surprinzând bărbatul încă în interiorul locuinței și punând capăt agresiunii. Victima, deși plină de vânătăi, a refuzat îngrijirea medicală.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Agresorul nu este străin de astfel de comportamente. Femeia îl reclamase luna în decembrie 2022 pentru o infracțiune similară.

De asemenea, el fusese avertizat de către comisarul din Pavia în luna mai a acestui an să nu se mai apropie de femeia româncă.

După procedurile formale de arestare, bărbatul a fost transportat la penitenciarul din Pavia unde va rămâne la dispoziția autorității judiciare.

Ajuns în fața instanței, judecătorul a validat arestarea și ordonat menținerea în închisoare a infractorului până la următoarea audiere.

telefono-rosa