Româncă din Italia agresată sexual în timp ce prietenul ei era imobilizat și bătut de doi egipteni

O româncă în vârstă de 30 de ani a fost agresată sexual în timp ce iubitul ei era imobilizat și bătut de doi tineri egipteni. Incidentul s-a petrecut în zorii zilei de duminică, 24 iulie, în via Lorenteggio, colț cu Piața Frattini, în zona de sua a orașului Milano, informează Milano Today.

Românca a fost hărțuită în timp ce iubitul ei era ținut de brațe, lovit cu pumnul și piciorul. Torul s-a petrecut în jurul orei 5 dimineața, într-un mic parc între via Lorenteggio și Piața Frattini, unde carabinierii au intervenit și i-au arestat pe atacatori, doi egipteni, unul în vârstă de 19 ani și celălalt de 24.

Conform celor reconstituite de militarii companiei Duomo, cei doi egipteni s-au apropiat de români, cu scopul de a-i jefui. Ei l-au imobilizat pe conaționalul nostru, lovindu-l, iar pe femeie au pipăit-o pe sâni și atins-o la părțile intime.

În cele din urmă, atacatorii l-au lovit cu piciorul și pumnul pe tânărul român de 22 de ani, au aruncat câteva sticle și au fugit. Unii trecători au sunat la 112. Ajunși la fața locului, carabinierii au reușit să dea de urma celor doi egipteni, i-au arestat și i-au dus la închisoare din San Vittore. Tânărul român a suferit leziuni ușoare și a refuzat tratamentul.