Româncă din Italia, bătută de soț în plină stradă. Violențele au început după ce femeia a aflat că a fost înșelată

Un incident alarmant a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 9 august 2023, în jurul orei 09:00, într-un bloc din Castel Maggiore, o localitate din provincia Bologna (Emilia-Romagna).

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, care este deja cunoscut forțelor de ordine, a fost arestat după ce și-a bătut soția, o româncă în vârstă de 44 de ani.

Conform relatărilor făcute de ziarul local Il Resto del Carlino, conaționala noastră a fost lovită de soț chiar în fața blocului unde locuiesc.

Ieșind din casă pentru a merge la muncă, ea l-a găsit pe individ așteptând-o la ușa de la intrare în clădire.

Fără nicio ezitare, bărbatul a lovit-o cu capul pe soția sa în zona sprâncenei drepte, provocându-i o sângerare abundentă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ulterior, fiul în vârstă de 22 de ani al româncei, pe care îl are dintr-o relație precedentă, a intervenit și i-a cerut explicații bărbatului de 49 de ani.

Soțul femeii a încercat să justifice incidentul însă, în fața tânărului român, susținând că mama lui s-ar fi lovit singură.

Îngrijorat pentru starea mamei sale și temându-se pentru siguranța surorii sale mai mici, fiul femeii a sunat imediat la 118 și la carabinieri.

Sosit la fața locului, personalul medical i-a acordat primele îngrijiri victimei, ulterior transportând-o la spitalul Maggiore din Bologna pentru investigații suplimentare.

Soțul violent, în schimb, a fost arestat de carabinieri și condus în închisoare, unde a rămas la dispoziția autorității judiciare.

După sosirea la spital, victima, vizibil afectată, cu fața tumefiată și în lacrimi, le-a povestit carabinierilor că violențele din partea soțului ei au început încă din anul2017, după ce a descoperit că acesta avea o relație amoroasă cu o altă femeie.

De atunci, comportamentul lui a devenit tot mai agresiv, ajungând să o amenințe cu moartea și să o lovească în repetate rânduri cu picioarele și genunchii, precum și să o insulte verbal.

telefono-rosa

Distribuie acest articol