Româncă din Italia la un pas de a fi ucisă de fostul iubit italian. „Vreau să mă omor și vei muri cu mine”

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 42 de ani, a fost acostată în localitatea Castel Maggiore (Bologna) în cursul zilei de duminică, 27 martie, și apoi urcată cu forța într-o mașină de către fostul ei partener, un italian în vârstă de 58 de ani.

Potrivit ziarului La Repubblica, bărbatul a recurs la acest gest în ciuda faptul că avea deja ordin judecătoresc de interdicție de a se apropia de ea.

Disperată, conaționala noastră s-a aruncat din mașină în timpul mersului și a reușit să scape.

Posesor al unui autoturism marca BMW, fostul iubit a obligat-o pe româncă să urce în mașină prin amenințări directe:  „Ori intri, ori te spulber. Vreau să mă omor și vei muri cu mine”.

Speriată, femeia a reușit să-și avertizeze fiicele cu un SMS trimis și, pe drum, în apropiere de localitatea Argelato, a reușit să deschidă portiera și s-a aruncat pur și simplu din mașină. Apoi a început să fugă și a reușit să scape.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia fost găsită ulterior într-o stare de agitație extremă și cu răni evidente la încheieturile mâinilor și la buze. Avertizați de fiicele sale, carabinierii au reușit să o găsească, iar ulterior l-au arestat pe fostul partener, rezident în Bologna.

Bărbatul a încălcat o măsură de precauție a îndepărtării din locuința familiei și interdicția de a se apropia de locurile frecventate de fosta sa parteneră, măsură la care era supus de mai bine de doi ani, pentru infracțiuni de maltratare în familie și acte de persecuție împotriva femeii.

Parchetul din Bologna a solicitat agravarea măsurii asiguratorii în vigoare, pe care judecătorul a menținut-o prin înlocuirea interdicției de a se apropia de fosta parteneră, cu arest preventiv în închisoare. De ieri, bărbatul se află în arestul poliției din Dozza (Bologna).