Româncă din Italia moartă de mai multe zile în casă. Soțul, imobilizat la pat, nu a reușit să cheme ajutoare

Eveniment nefericit întâmplat în Ladispoli, oraș aflat la 35 km vest de Roma, unde o româncă în vârstă de 54 de ani a decedat în urma unui infarct, iar soțul ei, grav bolnav, nu a putut anunța autoritățile.

Soțul, imobilizat la pat de mai multă vreme și soția, o româncă de 54 de ani, care s-a ocupat de îngrijirea soțului și de toate treburile casnice până în ultima sa clipă de viață, trăiau împreună cu doi câini și o pisică, animale ce le țineau companie și le înseninau zilele.

Femeia ar fi murit cu câteva zile în urmă, din cauza unei boli sau a unui infarct, iar bărbatul nu a putut să cheme ajutor datorită stării precare de sănătate și imposibilității de a se mișca, relatează Baraonda News.

În cele din urmă, îngrijorările vecinilor care au auzit gemetele bărbatului și ale câinilor au dus duminică, 14 noiembrie, la trista descoperire.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, în timp ce voluntarii de la „Guardie Ecozoofile di FareAmbiente” au dus animalele la clinica veterinară afiliată localității Ladispoli.

- Continuarea articolului după publicitate -

Cunoscuți pentru devotamentul lor, cei doi câini, Nella și Rex, au vegheat zile și nopți lângă trupul neînsuflețit al stăpânei lor care decedase în casă.

Sursa: Pagina Facebook Guardie Ecozoofile FareAmbiente Ladispoli

Chemați de comandantul Poliției Locale Ladispoli, voluntarii de la „Guardie Ecozoofile di FareAmbiente” au intervenit imediat la fața locului

Intervenția lor a fost cu scopul de a lua în grijă animalele de companie ale nefericitului cuplu: doi câini și o pisică, singurii martori ai tristului eveniment.

Sursa: Pagina Facebook Guardie Ecozoofile FareAmbiente Ladispoli

Cunoscând trista poveste a celor doi câini, unul dintre voluntari, Francesca, din Guidonia (localitate aflată în zona metropolitană a orașului Roma), și-a exprimat dorința de a adopta ambele animale, pentru a onora memoria bunei lor stăpâne, trecute atât de brusc în neființă.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos