Româncă din Italia moartă de mai multe zile în casă. Soțul, imobilizat la pat, nu a reușit să cheme ajutoare

Eveniment nefericit întâmplat în Ladispoli, oraș aflat la 35 km vest de Roma, unde o româncă în vârstă de 54 de ani a decedat în urma unui infarct, iar soțul ei, grav bolnav, nu a putut anunța autoritățile.

Soțul, imobilizat la pat de mai multă vreme și soția, o româncă de 54 de ani, care s-a ocupat de îngrijirea soțului și de toate treburile casnice până în ultima sa clipă de viață, trăiau împreună cu doi câini și o pisică, animale ce le țineau companie și le înseninau zilele.

Femeia ar fi murit cu câteva zile în urmă, din cauza unei boli sau a unui infarct, iar bărbatul nu a putut să cheme ajutor datorită stării precare de sănătate și imposibilității de a se mișca, relatează Baraonda News.

În cele din urmă, îngrijorările vecinilor care au auzit gemetele bărbatului și ale câinilor au dus duminică, 14 noiembrie, la trista descoperire.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, în timp ce voluntarii de la „Guardie Ecozoofile di FareAmbiente” au dus animalele la clinica veterinară afiliată localității Ladispoli.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cunoscuți pentru devotamentul lor, cei doi câini, Nella și Rex, au vegheat zile și nopți lângă trupul neînsuflețit al stăpânei lor care decedase în casă.

Sursa: Pagina Facebook Guardie Ecozoofile FareAmbiente Ladispoli

Chemați de comandantul Poliției Locale Ladispoli, voluntarii de la „Guardie Ecozoofile di FareAmbiente” au intervenit imediat la fața locului

Intervenția lor a fost cu scopul de a lua în grijă animalele de companie ale nefericitului cuplu: doi câini și o pisică, singurii martori ai tristului eveniment.

Sursa: Pagina Facebook Guardie Ecozoofile FareAmbiente Ladispoli

Cunoscând trista poveste a celor doi câini, unul dintre voluntari, Francesca, din Guidonia (localitate aflată în zona metropolitană a orașului Roma), și-a exprimat dorința de a adopta ambele animale, pentru a onora memoria bunei lor stăpâne, trecute atât de brusc în neființă.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20