Româncă din Italia mușcată de șarpe în timp ce muncea pe câmp

O femeie română din Italia, lucrătoare în agricultură în localitatea Foggia, a fost mușcată de un șarpe în cursul dimineții de astăzi, 11 iulie, în timp ce se afla la muncă pe un câmp de la periferia localității. Intervenția promptă a personalului medical de pe ambulanță a salvat-o pe femeie, transportând-o apoi de urgență la spital.

Sursa foto: FoggiaToday.it

Potrivit Foggia Today, conaționala noastră a sunat în această dimineață la 118 și a solicitat intervenția unei ambulanțe după ce a fost mușcată de un șarpe în timp ce muncea pe un câmp din zona Salice Nuovo. Paramedicii au găsit-o pe femeie cu dureri și în stare de panică, iar după ce i-au oferit primul ajutor, au transportat-o la secția Urgențe de la Policlinico Riuniti din Foggia.

Personalul medical care a intervenit pentru a salva femeia română. Foto: FoggiToday.it

Medicii, în colaborare cu Centrul Antivenin al spitalului, i-au administrat femeii românce medicamentele necesare împotriva veninului și antitetanos, precum și împotriva durerii, apoi au internat-o în spital pentru următoarele 48 de ore cu scopul de a monitoriza starea ei de sănătate.