Româncă jefuită în Italia de un bărbat cunoscut pe internet. Amenințată cu un cuțit și lăsată fără bani

O româncă în vârstă de 34 de ani a avut parte de momente de teroare după ce a invitat într-o locuință din orașul italian Lucca (provincia cu același nume din Toscana) pe care o închiriase pentru câteva zile, un bărbat cunoscut pe o aplicație de matrimoniale.

Incidentul a avut loc la data de 23 noiembrie 2023, relatează ziarul Il Tirreno, când individul, în vârstă de 27 de ani și rezident în localitatea Capannori, a transformat o întâlnire aparent plăcută într-un coșmar, amenințând-o cu un cuțit și forțând-o să îi dea toți banii pe care îi avea la ea.

Inițial, cei doi au petrecut o oră agreabilă împreună, fără ca bărbatul italian să dea semene că ar reprezenta un pericol iminent.

Cu toate acestea, situația s-a schimbat brusc la un moment dat, iar tipul cunoscut de româncă pe internet a devenit agresiv și a amenințat-o cu un cuțit de tip briceag.

Individul i-a sustras astfel conaționalei noastre suma de 270 de euro și apoi și-a făcut pierdută urma.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victima a sunat imediat la carabinieri care, după ce au intervenit în mod prompt la fața locului, au demarat o anchetă.

Prin analiza telefoanelor și a altor dovezi tehnice găsite în locuință, carabinierii au reușit să identifice și să aresteze suspectul la data de 30 noiembrie 2023.

Acesta a fost ulterior recunoscut de victimă și, după efectuarea formalităților necesare, a fost închis în penitenciarul din Lucca, așteptând decizia autorităților judiciare.

Investigațiile au fost coordonate de procuratura din Lucca, iar judecătorul pentru investigații preliminare a emis o ordonanță de arest preventiv împotriva bărbatului.

Te-ar mai putea interesa: