Româncă moartă după ce s-a întors din străinătate, fetița sa va petrece primul Crăciun fără mama ei

Un tragic accident rutier, petrecut la începutul acestui an, a pus capăt vieții unei românce din județul Dolj, care lucra în Germania pentru a-și putea crește de una singură fetița în vârstă de 10 ani, lăsată acasă, în grija bunicii.

Revenită în țară pentru a-și vedea copila, femeia a fost lovită de o mașină și a murit la spital. Acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, fetița resimte mai mult decât oricând lipsa mamei sale: „Aș vrea să-i spun că o iubesc și aș vrea să vină la mine”.

Povestea Ștefaniei, fetița nevoită să înfrunte viața singură după ce mama a decedat iar tatăl nu s-a interesat niciodată de soarta ei, a fost prezentată de Știrile Kanal D.

Ștefania are numai 10 ani și singura ființă pe care poate conta este bunica. Au mai fost sărbători în care erau doar ele, mama fiind plecată la muncă, în Germania, dar o auzeau la telefon și știau că mai devreme sau mai târziu avea să se întoarcă acasă.

Acum, însă, mama a plecat pe un drum fără întoarcere. Ultima dată când a revenit în țară, femeia a murit după un accident rutier, iar Ștefania a rămas doar cu o poză din care mama sa îi zâmbește tandru.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rămase singure, bunica și nepoata gătesc împreună, fac bradul și se chinuie să drămuiască pensia de 1000 de lei, micul și singurul lor venit. Pentru ele, Crăciunul va fi mai degrabă un moment de suferință. „E primul Crăciun fără mama mea”, a spus copila strângând la piept tabloul cu mama sa.

Bunica Elena și Ștefania se strâng în brațe și plâng: „Sper să mai pot trăi, să mai crească un pic, să știe ce e bine și ce e rău”, a spus bunica.

Cine dorește să aducă un strop de bucurie în viața Ștefaniei și a bunicii Elena pot dona în conturuile Asociației „Povestea Mea”. Din astfel de donații se adună alimente și lemne pentru iarnă.

Asociația „Povestea Mea”
RON: RO07BTRLRONCRT0536856701;
EUR: RO54BTRLEURCRT0536856701;
BIC/ SWIFT: BTRLRO22;
Cu specificația: „sprijin”.

Un reportaj video realizat de Kanal D poate fi vizionat aici: https://www.facebook.com/watch/?v=976967833263362