Românul din Italia lovit în cap cu un ciocan a ieșit din comă după două săptămâni de la agresiune

Vești bune pentru bărbatul român de 32 de ani care a fost bătut cu brutalitate, în seara zilei de 10 septembrie 2022, pe o stradă din localitatea Ladispoli, provincia Roma din Lazio.

Conaționalul nostru a ieșit din comă în cursul zilei de vineri, 23 septembrie 2022, informează publicația italiană La Provincia di Civitavecchia.

Tânărul român a ajuns în stare critică la spitalul Gemelli din Roma după ce a fost bătut, alături de o altă rudă și un prieten, în vârstă de 43, respectiv 30 de ani, de trei frați care sunt tot de naționalitate română.

Cei trei atacatori, în vârstă de 28, 31 și 34 de ani, erau înarmați cu bâte, răngi și un ciocan când i-au atacat pe conaționalii lor, la baza agresiunii fiind unele probleme nerezolvate între ei.

Bărbații care au fost atacați se aflau pe via Glasgow, situată în cartierul Cerreto din Ladispoli, când frații români au năvălit asupra lor, iar bărbatul în vârstă de 43 de ani și cel de 30 de ani au ajuns și ei la spitalul Gemelli, cu răni grave, dar nu în pericol de moarte.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Locul în care s-a petrecut atacul. Foto: laprovinciadicivitavecchia.it

Tânărul de 32 de ani a fost la un pas de moarte însă, din cauza loviturilor de ciocan primite în cap, iar medicii au fost nevoiți să-l țină în comă indusă până ieri, când starea sa de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ.

Bărbatul va avea nevoie însă de minim 40 de zile de îngrijiri medicale înainte ca viața sa revină la normal, mai spun medicii.

Cei trei atacatori au fugit de la fața locului după agresiune și s-au ascuns în casa tatălui lor, încercând să schimbe hainele pline de sânge de pe ei pentru a nu fi prinși în flagrant.

Polițiștii italieni au reușit să-i depisteze în scurt timp însă și i-au arestat pe toți trei, pe numele lor fiind deschis un dosar penal cu acuzația de tentativă de omor.

Violentul atac, mai scrie sursa citată, s-ar fi petrecut în timpul unui petreceri organizate după botezul unei fetițe.

Distribuie acest articol