Cauza morții tânărului român de 22 de ani găsit pe un câmp din Italia a fost stabilită în urma autopsiei

Andrei Miron Radu, tânărul român de 22 de ani, rezident în Crescentino (Vc), a murit din cauza unei supradoze de droguri. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost găsit luni, 2 noiembrie, de un fermier italian, pe un câmp din zona rurală a localității Baraccone (Chivasso), regiunea Piemonte.

Cauza morții băiatului român, care devenise de curând tatăl unui copil, a fost stabilită în urma autopsiei efectuată astăzi, joi, 5 noiembrie. Deși au fost drogurile cele care i-au pus capăt vieții, procurorul Lea Lamonaca de la Parchetul din Ivrea continuă ancheta având ca obiect infracțiunea de crimă, deoarece nu se știe dacă tânărul era mort sau încă în viață atunci când a fost abandonat.

Corpul lui Andrei Miron Radu a fost găsit ascuns după un arbust de la marginea unui drum de pământ care traversa câmpurile. Băiatul avea pantalonii ușor coborâți și autoritățile au găsite urme clare care demonstrau că cineva l-a descărcat dintr-o mașină și l-a târât pe ​​câmpul respectiv, până la tufișul unde l-a abandonat. Întrebarea anchetatorilor este acum dacă Andrei era încă viu și cineva, în loc să cheme ajutoare sau să-l ducă la spital, a decis să-l abandoneze acolo sau era deja mort când a fost lăsat în câmp?

Cercetările continuă pentru a se stabili dinamica morții tânărului român.

Pe același subiect: Andrei, tânărul român găsit mort pe un câmp din Italia și durerea nemărginită a mamei sale: „Ai murit singur în stradă!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI