Salerno – accident grav la Eboli. Un român mort și alții doi răniți după ce s-au răsturnat cu mașina.

Un alt accident foarte grav, care a lăsat fără viață un cetățean român de 28 de ani și alți doi români răniți, a avut loc în noaptea zilei de 31 ianuarie spre 1 februarie, 2017, în localitatea Marina di Eboli. Accidentul a avut loc cu doar câteva ore înaintea tragediei de pe autostrada A21 Torino – Piacenza unde, în jurul orei 5:30, alți doi români și-au pierdut viața după ce au intrat cu automobilul Mercedes sub un TIR.

Cei trei bărbați români se aflau la bordul unui automobil Renault Megane a cărui șofer se pare că a pierdut controlul volanului, lovindu-se de parapet și răsturnându-se cu mașina în afara carosabilului. În urma impactului cei trei bărbați au fost aruncați din mașină.

Sursa foto: lacittadisalerno.gelocal.it

Șoferul automobilului, un tânăr în vârstă de 28 de ani, pe nume Dumitru Mihai Juravlea, a decedat pe loc, iar ceilalți doi pasageri au suferit diverse răni și au fost transportați la spitalul din Battipaglia cu o ambulanță de la Croce Bianca.

După primele investigații, anchetatorii spun că cei trei ar fi fost sub influența alcoolului la momentul accidentului, deși cauzele accidentului nu au fost stabilite încă.

 

UP SERVICE DESPĂGUBIRI