Scandal în Italia între o româncă și o moldoveancă. A fost necesară intervenția polițiștilor

O dispută aprinsă între două femei, o româncă și una din Republica Moldova, într-un apartament din Ancona, a determinat intervenția rapidă a forțelor de ordine. Cele două s-au certat atît de rău încât la un moment dat și-au dat palme, informează publicația Centro Pagina.

Incidentul a avut loc recent și a implicat mai multe persoane de originare din România și R. Moldova

Potrivit relatărilor, polițiștii sosiți la fața locului au fost întâmpinați de un bărbat moldovean de 33 de ani și de o româncă de aproximativ 45 de ani, care părăseau clădirea.

Ambele persoane, vizibil afectate de consumul de alcool, au povestit în mod confuz evenimentele petrecute.

Femeia a menționat că ea a fost cea care a alertat poliția, descriind un conflict cu o altă femeie în apartament, unde se aflau și alți doi bărbați adunați pentru a petrece seara împreună.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce au ajuns la apartament, ofițerii de poliție au identificat persoanele implicate, inclusiv femeia cu care cea de 45 de ani avusese altercația.

Moldoveanca a relatat că discuția cu românca a degenerat, iar un bărbat prezent în locuință a intervenit pentru a le desparte.

Conflictul fizic dintre cele două femei a escaladat până la momentul în care una dintre ele a fost pălmuită, înainte de a fi separate de bărbat.

Mai mult, s-a constatat că femeia de 45 de ani era căutată de autorități, motiv pentru care a fost dusă la sediul poliției din via Gervasoni pentru a i se efectua procedurile necesare.

Polițiștii au solicitat, de asemenea, intervenția medicală pentru îngrijirea femeilor implicate în incident.

@rotalianul