Șofer român în străinătate, găsit spânzurat într-o râpă. A sunat la 112 și a anunțat că-și va lua viața

Un eveniment tragic s-a petrecut recent în Huși, județul Vaslui, când un bărbat și-a anunțat propria moarte la numărul unic de urgență 112, înainte de a se spânzura într-o râpă, relatează Vremea Nouă.

Mihai Bosoi, în vârstă de 45 de ani, era un șofer de TIR cu o vastă experiență pe șoselele din Uniunea Europeană.

El și-a anunțat sinuciderea spunând operatorilor de la 112: „Veniți peste o jumătate de oră la adresa următoare, că acolo veți găsi un mort”.

700-2023090517519 (1)
Mihai Bosoi. Sursa foto: Vremea Nouă

Poliția și ambulanța au ajuns la locul indicat cât mai repede posibil, dar bărbatul era deja decedat. El s-a spânzurat de un pom, într-o râpă.

Potrivit celor relatate de prietenii săi, bărbatul s-ar fi certat cu partenera înainte de a-și lua viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mihai Bosoi era cunoscut ca un om muncitor și prietenos. Își împărțea timpul între perioade de muncă în străinătate și pauze petrecute în țară, în orașul său natal, Huși.

Prietenii lui consideră că acest incident ar trebui să fie un semnal de alarmă asupra impactului psihologic al muncii în străinătate și al distanței de familie.

Daniel, și el șofer în comunitatea europeană, a spus: „Asta face din noi munca grea în străinătate: suferință, căderi psihice, familii destrămate. Noi credem că toți care muncim printre străini suntem afectați mult de sacrificiul pe care îl facem. Dar nu avem de ales”.

„Era un băiat de treabă, șofer cu multă experiență. Dar mai bea, nu are rost să ascundem asta. Bea cam mult, când venea acasă. Cât era pe TIR nu consuma, că era corect la serviciu. Acum o fi fost tot băut, vor spune doar medicii de la Medicina Legală. Am aflat că s-a certat cu femeia cu care avea o relație și asta l-a deprimat și mai tare. Unii spun că s-a filmat când a recurs la acest gest. Păcat!”, a mai spus prietenul bărbatului.

În urma incidentului, autoritățile au deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă”, în încercarea de a elucida circumstanțele exacte ale tragediei.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au transmis într-un comunicat:

„La data de 2 septembrie 2023, ora 14.17, Politia Municipiului Husi a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în municipiul Husi, pe strada Vasile Țâmpu va deceda o persoană.

Echipajul din cadrul Biroului de Ordine Publică Huși, deplasat în temeiul sesizării, a găsit un bărbat în vârstă de 44 de ani, spânzurat de un pom, într-o râpă din exteriorul unei locuințe.

Ulterior, asupra acestuia au fost aplicate manevre de resuscitare dar a fost declarat decesul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal si sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite, cu exactitate, împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Distribuie acest articol