Șoferul român care a ucis în Italia un băiat de 17 ani și a rănit-o grav pe sora acestuia: „Nu i-am văzut, nu mi-am dat seama de nimic”

Șoferul român de camion care a lovit doi elevi în apropiere de Sanremo în dimineața de vineri, 23 februarie, dintre care unul a decedat, a declarat:

„Nu i-am văzut și nu mi-am dat seama de nimic”. Conaționalul nostru, care nu s-a oprit să acorde primul ajutor celor două victime, a fost arestat pentru omor stradal.

Un băiat în vârstă de 17 ani, Mohtadi Doukhani, a murit și sora sa de 15 ani este internată în stare gravă după ce au fost loviți pe stradă fără trotuar în Bussana Mare, lângă orașul Sanremo.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7:30, pe Via Frantoi Canai, pe o rampă care leagă zona Mercato dei Fiori de Sanremo de șoseaua Aurelia.

1200-2024022313142 (5)
Sursa foto: La Repubblica

Tinerii se îndreptau pe jos spre școală, un traseu parcurs zilnic de mulți elevi, după ce coborâseră din autobuz în apropiere de supermarketul Carrefour.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În acel moment, au fost loviți de un camion condus de șoferul român care nu s-a oprit să ofere ajutor și a continuat să efectueze livrări, fiind ulterior reținut de autorități în Valle Armea.

Acesta a fost arestat sub acuzația de omor stradal, susținând în fața polițiștilor din Sanremo că „nu și-a dat seama de nimic”, o declarație acum sub investigație.

1200-2024022313142 (2)
Camionul care i-a lovit pe cei doi frați

Victimele, născute în Imperia din părinți de origine tunisiană și rezidente în Valle Argentina, au fost transportate de urgență la spitalul Borea.

Din păcate, fratele mai mare nu a supraviețuit, în timp ce sora a fost transferată cu elicopterul la spitalul Santa Corona din Pietra Ligure, unde se află în stare critică.

La locul accidentului, echipele de poliție locală din Sanremo, pompierii și serviciile de urgență au efectuat investigații amănunțite, iar colegii de școală ai victimelor s-au adunat pe loc, profund afectați de tragedia care i-a lovit pe cei doi tineri.

Distribuie acest articol