Tânăr de origine română adoptat de mic în Italia își caută părinții biologici. „Întotdeauna mi-am dorit să-i cunosc”

Un tânăr născut în România, în vârstă astăzi de 29 de ani, dar care a fost adoptat de mic copil de o familie din Italia, visează să-și cunoască părinții biologici și face un apel la toți românii pentru a fi ajutat în acest sens prin intermediul paginii Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

„Ca fiecare copil adoptat care are același vis, acela de a-și găsi familia biologicā, astăzi doresc să vă împărtășesc și eu povestea din sufletul meu”, scrie bărbatul.

Numele său, înainte de a fi adoptat, era Ciurariu Traian Anton, născut la data de 22 noiembrie 1991 în Făgăraș. Când avea numai patru anișori, însă, și se afla deja la un cămin de copii din Codlea, Traian a fost adoptat de o familie italiană, dar a trăit toată viața cu dorința arzătoare în el de a-și cunoaște părinții despre care știe doar cum se numesc.

Ciurariu Traian Anton, în prezent și când era copil. Foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

„Sun în căutarea părinților mei, despre care știu că se numesc DANCIU ANTON CIURARIU și MARICA CIURARIU. Despre frați sau surori nu știu nimic, nici măcar dacă există, dar tare mult m-aș bucura și de existența lor”, mărturisește tânărul de origine română.

„Întotdeauna mi-am dorit să îi cunosc și, de ce nu, să îi pot și vizita. Sper că îmi veți fi alături cu toții și mă veți susține distribuind anunțul meu cât mai mult. Poate cu ajutorul vostru visul meu va deveni realitate, sperând din tot sufletul ca într-o zi să îi pot îmbrățișa! Vă mulțumesc din suflet!”, a mai transmis Traian în încheiere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI