Un tânăr român din Italia și-a pierdut viața după ce s-a lovit cu mașina de un stâlp. Alin avea doar 25 de ani

Un tânăr român din Italia a murit miercuri, 27 ianuarie 2021, în urma unui accident rutier petrecut în jurul orei 23:30 în Bologna, pe via Alberto Mario, lângă intersecția cu via Francesco Nullo. În mașină cu conaționalul nostru se afla și un băiat de 18 ani, a cărui naționalitate nu a fost specificată de autorități, dar care a scăpat cu viață.

Conaționalul nostru conducea un autoturism Ford Focus. Foto Schicchi/Il Resto del Carlino

Victima tragicului accident se numește Alin Valentin Buburuzanu, relatează ziarul Il Resto del Carlino, și se afla la volanul unei mașini Ford Focus când, din motive în fază de investigare încă, a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit de un stâlp. În urma impactului, atât tânărul român de 25 de ani cât și pasagerul de 18 ani au suferit răni grave care au îngrozit și personalul medical intervenit la fața locului.

Cei doi tineri au fost transportați de urgență la spitalul Maggiore din Bologna, dar Alin a murit la scurt timp după ce a ajuns la secția Urgențe. Starea de sănătate a prietenului său, în schimb, este gravă, dar medicii spun că nu ar fi în pericol de moarte.

Conaționalul nostru conducea un autoturism Ford Focus. Foto Schicchi/Il Resto del Carlino

Alin Valentin Buburuzanu, care nu locuiește în orașul Bologna, nu avea documentele de identitate la el și a fost identificat abia ulterior, la spital. Nu se știe deocamdată care a fost cauza accidentului, dar anchetatorii presupun că tânărul român conducea cu viteză pentru a ajunge cât mai repede acasă, deplasările fiind interzise la acea oră conform regulilor anti-COVID în vigoare.

Distribuie acest articol