Tânăra româncă de 16 ani moartă într-un accident rutier omagiată de comunitatea italiană

Localitatea Sant Angelo din Lombardia este în doliu pentru moartea tinerei românce Luiza Gheorghe în vârstă de numai 16 ani, care a decedat duminică, 1 decembrie, în urma unui teribil accident de mașină în care au fost implicată atât sora ei cât și alți doi prieteni.

Luiza Gheorghe era elevă în primul an la Școala profesională din cadrul Institutului Clerici și participa frecvent la activități de voluntariat organizate în cadrul parohiei San Rocco din localitate. De aproximativ trei ani, împreună cu sora ei mai mică implicată și ea în accidentul de duminică, tânăra română antrena echipa de mici fotbaliști care făcea parte din activitățile organizate de parohie și destinate copiilor din localitate. Cele două surori pasionate de fotbal, însoțeau copiii la meciurile echipei și erau prezente la antrenamentele acestora.

Preotul Don Angelo Manfredi omagiază amintirea Luizei Gheorghe

Don Angelo Manfredi, preotul oratoriului San Rocco, are intenția să organizeze un priveghi în amintirea fetei românce și dorește să îi implice pe toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o. De la colegii de clasă la prieteni, familii și copii de care Luiza s-a ocupat de-a lungul acestor ani.

Înmormântarea ar trebui să aibă loc vineri, în România, unde trupul neînsuflețit al Luizei va ajunge în următoarele ore, informează Giornale di Lodi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Despre același subiect: Accident în Italia, o fată română de 16 ani a murit și alte 4 persoane sunt rănite