Tânără româncă întoarsă din Italia pentru a petrece Paștele cu familia, dispărută fără urmă de trei zile

O tânără care s-a întors din Italia, unde lucrează împreună cu fratele ei, pentru a petrece sărbătorile de Paște cu familia sa, este de negăsit de trei zile și a fost dată dispărută la poliție de familia sa.

Militaru Marinela Mădălina, în vârstă de 21 de ani și domiciliată în localitatea Ulmi, județul Olt, a plecat de acasă la data de 17 aprilie și de atunci familia ei nu mai știe nimic, motiv pentru care fratele tinerei a decis să sesizeze poliția.

marinela-madalina-militaru-disparuta
Militaru Marinela Mădălina, 21 de ani. Foto: politiaromana.ro

„La data de 19 aprilie 2023, în jurul orei 18.30, polițiștii postului de poliție Milcov, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost sesizați de un tânăr în vârstă de 19 ani, din aceeași localitate, cu privire la faptul că, la data de 17 aprilie anul curent, în jurul orei 22.00, numita Militaru Marinela Mădălina, în vârstă de 21 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, transmit polițiștii de la IPJ Olt.

„Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 75 de kilograme, ochi căprui, păr blond, lung până la nivelul umerilor.

La momentul plecării, tânără purta o bluză de culoare închisă, pantalon de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă”, au mai precizat polițiștii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit fanatik.ro, Mădălina și fratele ei lucrează în Italia de ceva timp, dar s-au întors în România cu ocazia sărbătorilor Pascale, pentru a fi alături de cei dragi.

Cei doi tineri ar fi trebuit să se întoarcă în Italia în zilele următoare, dar tânăra de 21 de ani a dispărut fără urmă, iar familia se teme acum de o tragedie.

Cine are informații cu privire la locația Marinelei Mădălina Militaru este rugat să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de Poliție.