Tată român din Italia, mort în urma unui tragic accident rutier. S-a izbit cu mașina de un camion

Un tragic accident rutier, petrecut în seara zilei de ieri, 17 octombrie 2023, pe strada statală 460, între localitățile italiene Cuorgnè și Pont Canavese (provincia Torino din Piemont) a dus la decesul unui bărbat român, tată a doi copii.

Cristian Alazaroaie 20231018
Cristian Alăzăroaie, 41 de ani, tată a doi copii, mort în urma unui tragic accident rutier petrecut în Italia. Sursă foto: quotidianocanavese.it.

Potrivit publicației locale Quotidiano del Canavese, conaționalul nostru a fost identificat ca fiind Cristian Alăzăroaie, în vârstă de 41 de ani.

Bărbatul era rezident de mulți ani în localitatea Locana din provincia Torino, unde trăia alături de soție și cei doi copii ai lor, lucrând în domeniul construcțiilor.

Dramaticul eveniment s-a petrecut în jurul orei 19:30 când Cristian, aflat la volanul propriului său autoturism, un Volkswagen Sharan, se îndrepta spre Locana și s-a izbit brusc de un camion care circula în direcția opusă.

Accident Cr 20231018
Imagine de la locul tragediei. Sursă foto: quotidianocanavese.it.

Impactul a fost extrem de puternic, iar pentru bărbatul român nu a existat nicio șansă de supraviețuire. La sosirea echipei medicale de pe ambulanță, inima bărbatului încetase deja să bată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Dinamica accidentului este în prezent investigată de către carabinierii din Cuorgnè, care au intervenit la fața locului alături de colegii lor de la secția din Ivrea.

Strada statală 460 a fost închisă pentru o perioadă îndelungată, în vederea efectuării cercetărilor și îndepărtarea vehiculelor implicate, care au fost confiscate conform procedurilor standard.

Corpul neînsuflețit al lui Cristian Alăzăroaie a fost transportat ulterior la morga spitalului din Cuorgnè, fiind pus la dispoziția Parchetului din Ivrea.

Oamenii din Locana și-l amintesc pe Cristian ca fiind un om bun și un muncitor desăvârșit, mai precizează presa locală.

Comunitatea locală se declară îndurerată în urma acestui tragic eveniment, iar localnicii își exprimă compasiunea față de familia victimei, în special soția și cei doi copii mici.

De menționat că șoferul camionului, care transporta un mic excavator, a rămas nevătămat, iar cauzele accidentului sunt în curs de investigare.

La fața locului au intervenit, pe lângă paramedici, și pompierii din Rivarolo Canavese, Ivrea și Torino Stura. Drumul a fost închis pentru trafic în ambele direcții.