Tatăl Ramonei Bădescu a murit după ce a fost infectat cu COVID-19. „S-a stins în spitalul pe care l-a construit”

„Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament.”

Ramona Bădescu și tatăl ei, Cristel Bădescu. Sursa foto: Impact.ro

Anunțul a fost făcut chiar de Ramona Bădescu, citată de Impact.ro, care precizează că actrița româncă stabilită în Italia nu și-a mai văzut tatăl de un an de zile. Inginerul Cristel Bădescu, în vârstă de 89 de ani, a fost infectat cu COVID-19 și era internat de 10 zile, după ce a fost preluat cu ambulanța de acasă. Acesta a murit în dimineața zilei de marți, 17 noiembrie 2020, în spitalul din Craiova la a cărui construcție a contribuit în mod semnificativ el însuși.

„M-a lăsat nu numai un tată minunat ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei. Tata a fost 25 de ani director la trustul de construcții din Craiova. A construit chiar și Spitalul nr. 1 din Craiova în care s-a stins, înconjurat de profesionalismul medicilor. Sufletul îmi urlă de durere, am încercat în viața mea să îi răsfăț pe părinții mei cu ce am putut fiindu-le întotdeauna recunoscătoare de cum ne-au crescut, de sacrificiile făcute și de iubirea primită în casă (chiar și o palmă câteodată) dar asta m-a ajutat și m-a format să înfrunt viața”, a mărturisit Ramona Bădescu pentru sursa citată.

„Sunt fericită că am avut amândoi părinții alături de mine anul trecut când l-am născut pe fiul meu, Ignazio, și că tata și-a cunoscut atunci nepotul și l-a strâns în brațe”, a declarat Ramona Bădescu. Sursa foto: Impact.ro

Starea de sănătate a lui Cristel Bădescu era deja precară, precizează surse din presa românească, iar infecția cu noul coronavirus l-a făcut să se simtă tot mai slăbit. În cele din urmă, tatăl actriței a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Craiova unde s-a stins din viață după 10 zile de la internare.

În momentul în care a aflat vestea, Ramona Bădescu se afla în Italia și a fost devastată, dar a declarat că nu va putea să meargă la înmormântarea lui din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a preveni răspândirea virusului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de el în această ultimă călătorie, din cauza condițiilor impuse de acest virus ucigaș și necruțător pe care îl urăsc. Fratele meu drag va fi cel care va organiza totul, se va ocupa de înmormântare”, a mai mărturisit Ramona Bădescu.

Actrița a mai spus și că se bucură că tatăl ei a avut posibilitatea să-și cunoască nepotul, dar și că își dorește să o aducă pe mama sa în Italia, alături de ea.

„Sunt fericită că am avut amândoi părinții alături de mine anul trecut când l-am născut pe fiul meu, Ignazio, și că tata și-a cunoscut atunci nepotul și l-a strâns în brațe! Era foarte fericit! Nu l-am mai văzut de un an de zile. Și mă doare foarte tare. Am avut un tată minunat dar și Craiova a avut un constructor minunat care multe duminici în loc să stea acasă, mergea pe șantier și tare mi-aș dori, ca o recunoștință din partea personalităților politice ale Craiovei, să îi poată dedica tatălui meu o stradă cu numele lui. Îmi doresc s-o aduc alături de mine în Italia, pe mama mea, imediat cum acest lucru va fi posibil”, a mai adăugat actrița.

Distribuie acest articol