Terni – cu camera ascunsă și căști wi-fi la examenul pentru permis. Arestat un român pentru fraudă împotriva statului.

S-a prezentat la ”Motorizzazione Civile di Terni” pentru a da examenul de teorie pentru permisul de conducere dar avea un comportament suspect, lucru care i-a pus în gardă pe examinatorii desemnați la examen. După ce i-au studiat puțin comportamentul pentru a fi siguri că bărbatul ascunde ceva, examinatorii au cerut imediat intervenția Politiei Rutiere, care l-a condus afară din sala de examen pentru a-l percheziționa.

lapparecchiatura-sequestrata-315x420Este vorba despre un bărbat român de 33 de ani, rezident la Roma, care, odată percheziționat, s-a descoperit că avea asupra sa o telecameră minusculă dar sofisticată care transmitea printr-un puternic modem wi-fi imaginile cu întrebările de la examen ca apoi să primească răspunsurile la întrebări, de la distanță, într-o cască fără fir, introdusă în ureche.

Ca urmare a acestor fapte, echipamentul electronic i-a fost sechestrat pe loc, românul a fiind arestat cu acuzația de fraudă împotriva Statului Italian și violarea articolului 1 din legea 475/1925 care spune, printre altele, că astfel de infracțiuni se pedepsesc cu închisoarea de la 3 luni la un an.

Distribuie acest articol