Torino – bărbat român în vârstă de 49 de ani dispărut de la începutul lunii februarie

Emisiunea italiană dedicată persoanelor dispărute, Chi l’Ha Visto?, a anunțat miercuri, 30 martie 2017, dispariția lui Ion Danciu, muncitor român în Italia, în vârstă de 49 de ani.

Conform sursei citate, Ion Danciu s-a deplasat în ultimele zile ale lunii ianuarie din acest an în provincia Biella pentru a lucra într-o fermă de porci dar a stat acolo foarte puțin timp.

În data de 31 ianuarie, Ion a cumpărat un bilet de autocar pentru România, cu plecare din Torino spre Buzău, dar nu s-a prezentat la autocar, la data plecării.

Ion Danciu – 49 de ani

Ultima oară, însă, a fost văzut în data de 2 februarie 2017, când doi agenți de la Poliția Statală l-au oprit în zona Corso Ferrucci din Torino, pentru un control de rutină, dar acesta având toate documentele în regulă și nefiind declarat dispărut la acea dată, nu au avut motiv să-l rețină.

Conform site-ului Chi l’Ha Visto?, Ion Danciu are 49 de ani, 160 cm înălțime, ochi căprui și păr șaten, iar la data dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă neagră, pantaloni de blugi și pantofi de culoare maro, iar în cap avea o șapcă sport.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Oricine are informații despre acest bărbat este rugat să anunțe autoritățile italiene la numărul de telefon 112.

Sursa: Chi l’Ha Visto?

Citește și: Lucca – bărbat român dispărut fără urmă din 21 martie. Căutări disperate în toată regiunea

Distribuie acest articol