Torino – Constantin Bercea, dispărut după un control la spitalul din Ivrea, a fost găsit de carabinieri în această noapte

Constantin Bercea, cetățean român în vârstă de 49 de ani, plecase din locuința sa din localitatea Lugnacco, provincia Torino, de sâmbătă, 25 martie 2017, și de atunci soția sa nu mai știa nimic de el.

În urma anunțului făcut de soția lui Constantin la carabinieri, în dimineața zilei de joi, 2 martie 2017, anchetatorii au declanșat o anchetă, reușind astfel să afle că bărbatul participase duminică la bătaia cu portocale din cadrul carnavalului de la Ivrea, iar în seara acelei zile, în urma unei căzături într-un canal, a fost transportat la secția de urgențe a spitalului din Ivrea.

Însă, odată eliberat de sub îngrijirea medicilor în acea seară și ieșit din spital, nimeni nu a mai știut nimic de Constantin, motiv pentru care în cursul zilei de ieri carabinierii, ajutați de voluntarii AIB și de cei de la Protecția Civilă, au organizat operațiuni de căutare în localitatea Lugnacco, care mai apoi au fost extinse și în localitatea Ivrea dar și în localitățile limitrofe.

Din fericire, în noaptea de joi spre vineri, 3 martie 2017, Constantin Bercea a fost găsit de carabinieri pe pasarela care traversează râul Dora Baltea din Ivrea. Bărbatul se afla în condiții bune de sănătate dar în stare avansată de ebrietate, așadar a fost transportat de către carabinieri din nou la spitalul din Ivrea, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind informată și soția sa despre găsirea bărbatului.

Distribuie acest articol