Trebuia să ajungă la Imola, în Italia, dar este dat dispărut de mai multe zile. Avea asupra sa 1.500 de euro

Un bărbat din Petroşani, de 34 de ani, a fost dat dispărut de o săptămână. Acesta a plecat de acasă din data de 29 ianuarie, cu un microbuz, având ca destinaţie Italia şi s-a pierdut pe drum. În momentul dispariţiei, Florin Bulbucan avea asupra lui bagajele şi circa 1500 de euro, scrie Adevărul.

Dispariţia a fost anunţată la Poliţie de către tatăl său care le-a spus poliţiştilor că fiul său, Ştefan Florin Bulbucan, s-a deplasat cu un microbuz din Autogara Petroşani spre Deva, cu intenţia de a ajunge în Italia. S-a stabilit că în jurul orei 9.00 Florin a plecat spre Deva, în jurul orei 12.30 urmând să plece spre Italia. A ajuns în Deva, însă de aici nu a mai urcat în autocarul Atlassib cu care urma să călătorească spre Imola – Italia.

Ultima dată când tatăl a luat legătura cu fiul său a fost în aceeaşi zi, (n.r. 29 ianuarie) în jurul orei 12.00, acesta spunându-i tatălui său că se află în autogara Deva şi aşteaptă autocarul spre Italia. Din acel moment familia nu a mai reuşit să îl contacteze.

Ştefan Florin Bulbucan este căutat acum de poliţişti și poate fi recunoscut după următoarele semnalmente:

  • aproximativ 1,65-1,70 metri înălţime,
  • greutate 80 de kg,
  • ochi căprui,
  • păr scurt brunet,
  • ten măsliniu,
  • faţă rotundă,
  • poartă barbă scurtă întreţinută şi nu prezintă semne particulare pe faţă sau corp.

La data plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă galbenă din fâş până la nivelul taliei, cu fermoar şi glugă, o pereche de pantalon tip blue jeans (de culoare albastră) cu tăieturi în faţă, la nivelul coapselor, iar în picioare purta o pereche de pantofi tip sport de culoare albă.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol