Tren sărit de pe șine în Italia din cauza vremii nefavorabile. Niciun pasager nu a fost rănit

Un tren regional de călători a sărit de pe șine în provincia Caserta, între Mignano Montelungo și Tora Presenzano, din cauza vremii nefavorabile. Accidentul s-a produs în seara de sâmbătă, 26 noiembrie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, precizează La Repubblica.

Trenul a plecat din Cassino, spre Caserta, la ora 18:05. Între Mignano Montelungo și Tora Presenzano pasagerii au simțit la un moment dat o mișcare bruscă. Trenul deraiase practic din cauza unui copac căzut și a noroiului acumulat pe șinele de cale ferată în urma ploilor abundente care au provocat mai multe alunecări de teren.

Din fericire, vagoanele nu s-au răsturnat și nimeni nu a fost rănit. Călătorii s-au ales doar cu o sperietură zdravănă. Ei au fost duși în ultimul vagon al trenului, în așteptarea ajutoarelor care au sosit mai târziu la fața locului.

O femeie murit și 11 persoane sunt încă date dispărute în urma unei alunecări de teren la Casamicciola, pe insula Ischia. Tragedia a avut loc după o serie de ploi torențiale. Un versant a luat-o la vale în nordul insulei, a îngropat mai multe case și a aruncat mașinile în mare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai multe detalii în articolul: Tragedia de la Ischia: Eleonora, moartă după alunecarea de teren. Alte 11 persoane sunt date dispărute.