Treviso – accident grav la Ormelle. Cinci muncitori români răniți, unul în stare foarte gravă

Un accident grav a avut loc în această dimineață în via Roma din localitatea Ormelle, provincia Treviso, în jurul orei 9:00, când un automobil Fiat Uno la bordul căruia se aflau cinci muncitori români, s-a lovit frontal de un automobil Chevrolet Spark.

Potrivit informațiilor relatate de ziarul online La Tribuna di Treviso, cei cinci muncitori români se aflau în drum spre localitatea San Stino când a avut loc accidentul.

Din primele relatări reiese că șoferul automobilului Fiat Uno în care aceștia se aflau a pierdut controlul volanului, din cauza carosabilului ud în urma ploilor din noaptea trecută, și a intrat pe sensul opus de circulație, lovindu-se frontal de mașina Chevrolet Spark.

În urma impactului, unul dintre conaționalii noștri aflați la bordul autovehiculului a fost rănit foarte grav și a fost transportat cu elicopterul de urgență la spitalul Ca’ Foncello din Treviso. Celelalte persoane implicate în accident au suferit răni mai ușoare și au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Oderzo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI