Udine – român decedat în accident pe autostrada A4. Se întorcea din România, mai avea o oră și jumătate până la destinație

Un alt accident tragic în care un cetățean român și-a pierdut viața a avut loc în această dimineață de duminică, 9 aprilie 2017, în jurul orei 09:30, pe autostrada A4, la kilometrul 366, în dreptul localității Ronchis din provincia Udine.

Conform autorităților italiene din zonă, bărbatul se afla la volanul unei mașini de teren Subaru și a pierdut controlul volanului, ieșind de pe carosabil și izbindu-se de stâlpul unui pasaj superior.

Conaționalul nostru, Denis Valentin Cîrpaci, a decedat pe loc. Avea 41 de ani și era rezident în localitatea Pedavena din provincia Belluno. Din primele informații reiese că bărbatul tocmai se întorcea din România, motiv pentru care autoritățile consideră că acesta ar fi adormit la volan din cauza oboselii.

Bărbatul român mai avea circa o oră și 30 de minute de condus, de la locul accidentului, pentru a ajunge la destinație, relatează autoritățile italiene.

Această tragedie a avut loc la numai câteva ore după ce un alt cetățean român de 47 de ani și-a pierdut viața pe Strada Provincială 469, între localitățile Capriolo și Palazzolo din provincia Brescia, în seara zilei de sâmbătă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol