Ultimul drum spre casă al celor doi soți români morți în Italia. A fost organizată o strângere de fonduri pentru repatriere

Cazul celor doi soți români morți vineri, 15 octombrie, la Montesilvano, în provincia Pescara, a îndurerat în mod deosebit comunitatea românilor din zonă. Atât de tare încât Parohia Ortodoxă Română din Pescara, a organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta rudele să ducă în țară corpurile neînsuflețite.

Redăm mai jos anunțul de pe pagina Facebook a Parohiei Ortodoxe Române de la Pescara:

«În urma unui eveniment neplăcut, Cristinel și Cristina, o familie de români din localitatea Montesilvano, au trecut la Domnul, lăsând în urmă un copilaș de 11 anișori. În acest moment de grea încercarea și la rugămintea familiei și a prietenilor, începând de azi parohia noastră va organiza o colectă pentru strângerea de fonduri în vederea repatrierii celor două trupuri neînsuflețite, în România. Cei ce pot contribui o pot face direct la biserica parohială sau prin virament bancar în contul parohiei. Parrocchia Ortodossa Romena „San Simeone il Giusto ed Anna Profetessa.”
??
Banca Intesa: IT12I0306909606100000017870;
Causale: – Donazione Cristinel și Cristina.»

Daniel Ștefan Corbos (Cristinel cum îl știau mulți prieteni și cunoscuți), și-a lovit mortal soția cu un cuțit de bucătărie, după care s-a sinucis, tot cu un cuțit, procurându-și o rană fatală în zona abdomenului.

Cuplul are un copil în vârstă de 11 ani, care era la școală în momentul tragediei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei doi soți români locuiau în Italia de 15 ani și erau perfect integrați în comunitate. Bărbatul era zidar, dar era în șomaj, nu lucra de câteva luni și se presupune că trecea printr-o perioadă de depresie profundă.

„Erau oameni buni, responsabili, mereu disponibili și respectați de toată lumea”, au povestit vecinii despre românii noștri.

Mai puteți citi pe același subiect: Românii din Italia găsiți morți în casă, trei vieți distruse în numai câteva minute.

Distribuie acest articol