Un bărbat și-a abandonat soția în aeroport și a plecat singur cu avionul: „Să se învețe minte și să nu mai piardă timpul”

Un cetățean care urma să călătorească cu avionul împreună cu soția sa, a lăsat-o pe femeie în aeroport și s-a îmbarcat de unul singur pentru a-i da o lecție. „Să se învețe minte și să nu mai piardă timpul”, a spus el conform publicației Leggo, explicând că din cauza soției mai pierduseră un zbor în trecut.

Bărbatul, un tată în vârstă de 47 de ani, a povestit pe Reddit întâmplarea, explicând că el și soția lui au o fiică care învață într-o altă țară și că deseori călătoresc cu avionul pentru a o vizita.

„Dar să călătorești cu soția mea nu e chiar cea mai frumoasă experiență”, a transmis bărbatul, care se descrie ca fiind o persoană căreia „îi place să aibă totul organizat și să ajungă la timp acolo unde se pornește”.

Soția, în schimb, este mai degrabă o persoană de tipul „nu-i grabă, când vom ajunge, vom ajunge!”

Penultima oară când s-au pornit la aeroport de unde urmau să zboare spre orașul unde studiază fiica lor, cei doi au pierdut avionul pentru că soția s-a trezit târziu. Astfel, au ratat călătoria și ocazia de a-și vedea fata.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De aceea ultima dată când și-au propus să călătorească, bărbatul era vizibil nervos și anxios, cu teama că scena s-ar fi putut repeta. „Și de această dată a fost o dimineață lungă, în care am stat cu gura pe nevastă-mea ca să se grăbească”, a povestit soțul.

„Din cauza ultimului incident de pe aeroport, când am pierdut avionul, am vrut să fiu sigur că plecăm foarte devreme pentru a nu pierde zborul din nou”, a mai adăugat el.

Călătoria în cauză a inclus o escală cu doar o oră diferență între sosirea și plecarea următorului zbor:

„Noi am coborât din avion la 9:15 iar cealaltă îmbarcare a început la ora 9:40. A fost nevoie de mult timp ca să ajungem la noul terminal și mai aveam 15 minute ca să ne îmbarcăm. Tocmai atunci, soția mea mi-a spus că voia să meargă să bea o cafea.”

Chiar lângă terminalul lor era o cafenea, dar femeia a insistat că vrea să meargă la Starbucks, care era puțin mai departe. „A spus că era timp suficient, eu i-am zis că nu, dar ea nu a înțeles.”

„Au trecut 15 minute și ea nu se vedea, am sunat-o sperând că e în apropiere, dar nu mi-a răspuns. Cei de la îmbarcare au făcut anunțul să ne prezentăm la avion și atunci am sunat-o din nou de vreo trei ori.

În cele din urmă, la ultimul apel ea a răspuns spunând că era pe drum, că a fost coadă lungă la cafea și a trebuit să aștepte puțin, i-am spus că aproape au terminat cu îmbarcarea și că trebuia să se grăbească.

Am așteptat lângă poartă, dar însoțitorul a spus că va trebui să închidă îmbarcarea în două minute. Am așteptat și am așteptat, dar ea nu a apărut. Însoțitorul m-a întrebat dacă vreau să urc, altfel închidea poarta. Am încercat să-l implor să aștepte câteva minute, dar el a insistat că nu poate. Așa că m-am urcat în avion”.

Imediat după ce s-a îmbarcat, bărbatul a primit un apel de la soție, care îi cerea furioasă să coboare din avion și să aștepte împreună următorul zbor. Însă, el a răspuns că nu ar fi corect să-și lase din nou fiica să-i aștepte și că doar soția ar trebui să-și cumpere un bilet pentru următorul zbor.

A doua zi, când femeia a ajuns la fiica și soțul ei, nu părea deranjată de cele întâmplate, dar de când s-au întors acasă nu a mai vorbit cu el. Bărbatul a întrebat apoi utilizatorii de pe platforma Reddit dacă reacția lui la întârzierile constante ale soției sale a fost excesivă. „Am exagerat oare lăsând-o singură la aeroport?” Majoritatea răspunsurilor au fost în favoarea lui.

Dar cu siguranță nu există răspunsuri ușoare în acest caz. Fiecare cuplu are propriile sale dinamici și, deși această poveste poate părea trivială pentru unii, pentru alții subliniază importanța comunicării și a înțelegerii reciproce în relații.

Distribuie acest articol