Un pasager aflat sub influența alcoolului într-un avion a urinat pe el în timp ce se grăbea să ajungă la toaletă

Lloyd Johnson, un englez de 39 de ani, a fost arestat în ianuarie pe aeroportul din Manchester (Anglia) după ce a urinat pe culoar în timpul unui zbor de lungă durată al companiei aeriene Emirates care decolase din Dubai.

Aflat într-o stare avansată de ebrietate, Johnson se întorcea împreună cu soția sa dintr-o vacanță petrecută în Emiratele Arabe Unite.

După cum relatează Manchester Evening News, poliția a fost chemată la aeroport de piloți după ce a fost informată că un pasager ar fi provocat agitație în timpul zborului.

Tribunalul Minshull Street din Manchester a aflat, în timpul unei audiențe recente, că Johnson era instabil pe picioare și duhnea puternic a alcool.

Membrii echipajului de cabină au tras un semnal de alarmă în jurul orei 18:30, în timpul zborului din 26 ianuarie 2023, când le-au cerut ofițerilor de zbor să meargă la Terminalul 1.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pasagerii au povestit cum Johnson a urinat pe culoar după ce s-a chinuit să ajungă la toaletă din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla.

Procurorul Tobias Collins a declarat pentru Tribunalul Minshull Street din Manchester: „Din cauza ebrietății sale, comportamentul inculpatului a fost o problemă în timpul zborului.

Echipajul de cabină a raportat că a urinat lângă scaunul său și a trebuit să-l mute pe alt scaun și departe de ceilalți pasageri”.

Alte informații aflate de la pasageri au confirmat că nu a urinat pe nicio persoană, ci mai degrabă a încercat să meargă la toaletă și a urinat pe culoar din cauza a cât de beat era.”

- Continuarea după publicitate -

Protagonistul evenimentelor nu părea să „înțeleagă pe deplin” de ce se afla poliția acolo și că a fost arestat pentru că era beat într-un avion.

„Nu există dovezi că ar fi emis amenințări sau că ar fi fost violent în timpul zborului”, a precizat procurorul.

Avocatul apărării, Adam Lodge, a subliniat că nu există nicio dovadă că clientul său a fost recalcitrant în timpul zborului. El a explicat:

„Nu există nicio sugestie că acest incident a însemnat altceva decât ceva jenant. Din amintirile sale, cu ajutorul soției sale, în timp ce aeronava se apropia de aterizare, s-a trezit și a avut nevoie să folosească toaleta.

S-a dus la toaletă, dar i s-a spus să se întoarcă la locul lui, a făcut-o și a adormit, iar când s-a trezit și-a dat seama că a avut un accident. A fost foarte nefericit și ceva umilitor pentru el.”

Acesta a menționat că un membru al echipajului de cabină l-a văzut și l-a mutat de pe locul său. Avocatul lui Johnson a precizat că clientul său și soția sa au fost într-o vacanță în Dubai după două decese în familie.

În timp ce pronunța un ordin comunitar, judecătorul Michael Hayton a spus: „O caracteristică agravantă a acestui caz este că trebuie să fi fost extrem de beat.

S-ar părea că te-ai ridicat când semnele centurii de siguranță erau deschise, înainte de a te așeza și ai avut un accident din cauza pierderii controlului asupra vezicii urinare, deoarece erai atât de disperat să folosești toaleta.

Nu există nicio sugestie din partea niciunui pasager sau a echipajului de cabină că ar fi primit vreo amenințare sau un comportament inadecvat.

Sunt sigur că acesta a fost un episod jenant și rușinos în ceea ce în rest ar fi o viață nevinovată. Mă îndoiesc că instanțele te vor mai vedea”, a conchis judecătorul.

Rezident în orașul Chapel-en-le-Frith (Derbyshire), Johnson a pledat vinovat că a fost beat în timpul unui zbor și a fost condamnat la un ordin comunitar de 12 luni, 80 de ore de muncă neremunerată și a fost obligat să plătească 510 de lire sterline cheltuieli de judecată.

Dacă un infractor este găsit vinovat de o infracțiune care nu îndeplinește pragul pentru o pedeapsă privativă de libertate, în Marea Britanie un judecător poate emite un ordin comunitar (cunoscut și ca sentință comunitară).

@rotalianul