Un pensionar din Italia a câștigat 100.000 de euro la Lotteria degli Scontrini: „Dați-mi un pahar cu apă că leșin, nu-mi vine să cred!”

Un pensionar din Roma a câștigat un premiu de 100.000 de euro la Lotteria degli Scontrini (Loteria Bonurilor Fiscale) și a riscat să leșine de emoție când și-a dat seama de suma câștigată. „Dați-mi un pahar cu apă că leșin, lăsați-mă să mă așez că nu-mi vine să cred”, a spus el când a înțeles că este norocosul câștigător al marelui premiu.

Conform La Repubblica, pensionarul italian a declarat că intenționează să folosească banii câștigați pentru a-și cumpăra o casă proprie împreună cu soția sa.

El a povestit funcționarilor Biroului Agenției de Jocuri de Noroc din Lazio că a fost atât de emoționat de vestea câștigului său încât a cerut să i se aducă un pahar cu apă și să fie lăsat să se așeze înainte să mai audă o dată ce sumă exactă a câștigat. Soția bătrânului a avut aceeași reacție de uimire și fericire când a aflat de vestea câștigului.

Cuplul a declarat că intenționează să folosească banii pentru a-și îndeplini visul de-o viață, cel de a-și cumpăra o casă proprie.

Cei 100.000 de euro vor fi virați în contul lor după ce procedurile vor fi finalizate și Direcția Centrală de Jocuri a Agenției va autoriza tranzacția.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Loteria Scontrini este o loterie națională italiană care oferă premii lunare de până la 100.000 de euro și este destinată tuturor celor care fac cumpărături în Italia și păstrează bonurile fiscale pentru a fi verificate.

Aceasta este o modalitate prin care guvernul italian încearcă să reducă evaziunea fiscală și să atragă atenția clienților că trebuie să primească bonuri fiscale atunci când fac cumpărături sau plătesc un serviciu.