Un român din Spania și-a ucis cei doi copii, apoi s-a sinucis. A vrut să-și pedepsească soția care s-a despărțit de el

Un bărbat român stabilit în Spania și-a otrăvit cele două fetițe, în vârstă de 2 și respectiv 4 ani, cu o substanță toxică, apoi s-a sinucis.

Ionel Cristian, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit mort alături de cele două fetițe, în locuința sa, informează publicația spaniolă El Debate Andalucia.

Evenimentul tragic s-a desfășurat în contextul unui conflict familial prelungit între Ionel Cristian și soția sa, Alina Florentina, de 23 de ani.

Cuplul, aflat în proces de divorț, trăia în locuințe separate și se confrunta cu probleme serioase, Ionel având emisă împotriva soției sale o ordonanță de restricție după ce Alina l-a reclamat pentru violență domestică.

Cu toate acestea, bărbatul a primit permisiunea de a-și vedea fiicele în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 12.00 și 18:00, în baza unui acord judiciar.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mama, care beneficia de protecția programului VioGen destinat victimelor violenței de gen, a făcut descoperirea macabră după ce, îngrijorată de lipsa de răspuns a soțului său, s-a deplasat la domiciliul acestuia împreună cu partenerul său actual.

La sosire, ea a găsit corpurile neînsuflețite ale fiicelor și soțului său, confirmându-se ulterior că bărbatul le-a otrăvit pe cele două minore înainte de a se sinucide cu aceeași substanță toxică.

1200-20240318135945 (3)
Sursa foto: El Debate Andalucia

Presa spaniolă relatează că bărbatul român ar fi recurs la acest gest pentru a-și „pedepsi” soția, care ceruse divorțul.

Investigația continuă pentru a înțelege pe deplin circumstanțele care au condus la această tragedie.

Distribuie acest articol