Unde mergea badanta română acuzată de abandon de persoană când lăsa singură în casă bătrâna pe care o îngrijea

Abandona singură în casă bătrâna cu dizabilități de care trebuia să aibă grijă pentru a merge prin localuri și a se îmbăta cu prietenii, uneori chiar și în timpul nopții, relatează genovapost.com.

Este ceea ce făcea îngrijitoarea română din Nervi, Genova, despre care scriam zilele trecute în acest articol: Genova: badantă română acuzată de abandon de persoană după ce a lăsat singură în casă bătrâna pe care o îngrijea

Când membri familiei au sosit la domiciliul bătrânei și pentru a nu știu câta oară nu au găsit-o pe femeia pe care o angajaseră să aibă grijă de ea, au luat decizia de a face plângere împotriva româncei în vârstă de 47 de ani care lucra cu un contract de muncă legal înregistrat.

Din ancheta succesivă a autorităților a reieșit că îngrijitoarea română nu numai că a lăsat de nenumărate ori singură în casă bătrâna cu dizabilități pentru a se întâlni cu prietenii săi, dar de multe ori mergea noaptea prin localuri să bea și de unde se întorcea în stare de ebrietate. În urma unui episod asemănător vecinii au solicitat și intervenția carabinierilor care au avertizat femeia română.

În urma denunțului familiarilor, aceasta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani, conform art.591 cod penal.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI