Vercelli – tăieturi cu cuțitul aplicate concubinului român pe gât, brațe și umăr. Arestată cetățeană italiană de origine română

S-a întâmplat pe 29 ianuarie, 2017, în Crescentino, provincia Vercelli, unde carabinierii din localitate s-au trezit la ușa unității cu un cetățean român de 50 de ani, cu inițialele I.I., care avea fața plină de sânge și mai multe răni provocate cu un cuțit chiar de către concubina sa.

Din declarațiile bărbatului la carabinieri reiese că E.M., în vârstă de 36 de ani, cetățeană italiană de origine română, cu care acesta conviețuia în localitatea Crescentino, în urma unor certuri din motive banale, i-ar fi aplicat mai multe tăieturi de cuțit pe gât, pe brațe și pe un umăr.

Prezentându-se la locuința celor doi, carabinierii au găsit arma cu care aceasta a provocat tăieturile pe corpul concubinului său, un cuțit de bucătărie cu o lungime de 24 de centimetri, și au arestat femeia pentru tentativă de omor.

Bărbatul a fost dus la secția Urgențe a spitalului din Chivasso unde medicii, în urma consultațiilor, i-au dat 5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea rănilor. Femeia, în schimb, a fost dusă la penitenciarul din Vercelli, în așteptarea procesului.