Verona: „Când ajungi acasă te omor!” Își amenința, lovea și abuza soția, bărbat român arestat pentru violențe în familie

Lovită și amenințată timp de 7 ani de către soțul ei, doar ieri o femeie moldoveancă în vârstă de 45 de ani a găsit curajul să cheme poliția și să își denunțe soțul violent. Chiar în timp ce o bătea, femeia a reușit să fugă din casă cu telefonul în mână și să ceară ajutor la numărul 112.

La sosirea carabinierilor, bărbatul, un român în vârstă de 49 de ani, își făcuse pierdute deja urmele, fiind de negăsit, în timp ce femeia de jos, de la pământ, se văita de durere. Carabinierii au chemat de urgență ambulanța care au transportat femeia lovită la secția de urgență a spitalului din Verona. Dar imediat după ce a părăsit spitalul cu 8 zile de concediu medical, femeia a fost sunată la telefon de sotul ei care i-a spus: „De îndată ce vii acasă, te omor.”

Dar carabinierii au fost primii care au ajuns la casa celor doi și l-au găsit pe bărbat în sufragerie, așteptându-și soția. A fost încătușat și dus la secția de poliție, informează TgVerona.

Femeia lovită de soțul român, împreună cu carabinierii

De ani de zile el își bătea soția fără nici un motiv și cu o violență fără precedent: acum se află în închisoarea Montorio din Verona. Coșmarul durat 7 ani a luat sfârșit pentru soția sa.

Distribuie acest articol