Video: Bărbat român din Italia amenință că se sinucide aruncându-se de pe pod, o femeie polițist îl salvează

S-a urcat pe balustrada podului din Piazza Puccini a localității italiene Florența și a început să strige cuvinte pe care nimeni nu le înțelegea, amenințând în același timp că se va arunca în gol de pe pod. Din fericire, intervenția agenților de poliție a dus la evitarea unei tragedii pentru bărbatul român în vârstă de 40 de ani care voia să-și ia viața.

Scena dramatică a avut loc în dimineața zilei de duminică, 17 martie 2019, în Piazza Puccini din Florența, unde un bărbat român cu antecedente penale a distrus oglinda retrovizoare a unui autovehicul parcat în zonă, apoi s-a urcat pe balustrada unui pod amenințând că se va arunca în gol.

- Continuarea după publicitate -

În scurt timp, mai mulți agenți de poliție l-au încercuit și au încercat să-l convingă să renunțe la dramatica sa decizie de a se arunca de pe pod, dar nimic nu părea să aibă efect asupra bărbatului român. În timp ce alți polițiști încercau să-l descurajeze să se arunce, dar și să-i distragă atenția puțin, o tânără femeie polițist a reușit printr-o acțiune bruscă să-l apuce de gât și să-l pună la pământ, așa cum se poate observa din video de mai jos.

Odată salvat de la tentativa sa de sinucidere, bărbatul român a fost încredințat personalului medical de pe ambulanță, informează primăria orașului Florența pe site-ul său.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI