VIDEO | Celebru cântăreț italian despre menajera moldoveancă: „Am numit-o Emilia. O plătesc, deci pot să-i spun cum vreau”

„Menajera mea se numește Emilia. Nu e adevărat, nu se numește Emilia. Ea este moldoveancă, iar eu am pretins, din respect pentru pământul meu natal (Emilia Romagna – n.r.), să o numesc Emilia. Pentru că eu vreau să-i pun fiicei mele numele Emilia. Nu știu care este numele ei. Fiecare ar trebui să numească persoanele cum vrea, mai ales persoanele care îți intră în casă. Sunt plătite, așa că le pot schimba numele.”

Cuvintele îi aparțin lui Cesare Cremonini, celebru cântăreț italian care a făcut această afirmație în cadrul unui interviu televizat. În opinia sa, așadar, dacă o menajeră sau o badantă este plătită, angajatorul îi poate da ce nume dorește el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de cesarecremonini (@cesarecremonini) pe

În scurt timp, o mulțime de comentarii care provin de la persoane revoltate împotriva lui Cremonini au apărut pe rețele de socializare, amintindu-i că banii săi cumpără serviciile oferite de menajera lui și nu persoana în sine. Pentru a-și salva imaginea, cântărețul a decis apoi să publice pe Instagram un video în care apare dansând cu menajera.

„Câtă răutate, dar eu eram mândră și am spus ”ia te uită!”. Eu țin foarte mult la tine și voiam să-ți trimit un mesaj pentru a-ți mulțumi. Pentru că pe 15 iunie, când era ziua mea, am venit aici că nici nu puteam vorbi, iar tu m-ai luat în brațe și mi-ai spus ”nu-ți fă griji, că te ajut eu”…”, povestește menajera în video.

Apoi cei doi s-au îmbrățișat în fața camerei de filmat pentru a-i liniști pe oamenii revoltați, iar menajera sa a adăugat râzând:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Nu vă preocupați, noi ne iubim.”

„Care este numele tău adevărat?”, o întreabă Cremonini pe menajeră.

„Emilia! Emilia Românca, nu Emilia Romagna (Emilia Romena, non Emilia Romagna – n.r.)”, răspunde femeia râzând.

Cremonini risponde dopo la polemica a Epcc da Cattelan sulla colf Emilia: il video

"NON VI PREOCCUPATE, NOI CI AMIAMO". Cremonini e la sua colf ballano insieme e spazzano via le polemiche >>> https://bit.ly/3i4SIIB

Gepostet von Notizie.it am Freitag, 26. Juni 2020

Mulți dintre internauți nu au fost convinși însă de încercarea lui Cremonini de a-i liniști prin acest video și i-au reproșat că ar fi procedat mai bine dacă-și cerea scuze și gata.

„Menajerele și badantele din Est sunt femei ca și mamele voastre care, pentru a-și întreține copiii, trebuie să plece la muncă în străinătate. Astfel de glume pe seama lor sunt demne de niște copii răsfățați și insensibili. Îmi pare rău, ai greșit. Nu mai e nimic de spus”, comentează un utilizator.

„Și ce-ai vrut să demonstrezi cu asta? Ai demonstrat cu atât mai mult câtă puterea are banul. Iubirea și respectul sunt alte chestii”, a adăugat un alt utilizator.