VIDEO | „Moartea” se plimbă pe străzile Italiei și îndeamnă oamenii să respecte regulile anti-COVID. „Purtați masca, vă rog!”

O persoană îmbrăcată într-un costum care reprezintă „Moartea” se plimbă pe străzile din capitala Italiei și îndeamnă oamenii să respecte regulile împotriva răspândirii coronavirusului, așa cum se poate vedea în unele imagini video înregistrate de trecători.

„Purtați masca, vă rog!”, scrie pe un carton agățat pe coasa personajului care se plimba prin Piazza del Popolo din Roma pe un hoverboard.

„Dacă ne sfătuiți dumneavoastră, putem să credem”, spune persoana care filmează „Moartea”.

Sursa video: La Presse

În ultima zi, Italia s-a confruntat cu 19.644 de cazuri noi de infecție rezultate în urma a 177.699 de teste cu tampon efectuate. Același raport arată că în ultimele 24 de ore au fost  înregistrate 151 de decese ale pacienților care sufereau de COVID-19.

Premierul Conte a semnat astăzi un nou decret care va intra în vigoare începând de mâine și până la data de 24 noiembrie. Decretul prevede, printre altele, închiderea barurilor și restaurantelor la ora 18:00, precum și pistele de schi. Noile restricții vor fi confirmate de Giuseppe Conte la ora 13:30 printr-o declarație de presă susținută la Palatul Chigi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI