VIDEO. Panică la bordul unui avion care a început să vibreze puternic. Un motor s-a defectat în zbor

Un avion Airbus A330-343 aparținând companiei China Eastern Airlines a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgență pe aeroportul din Xiamen, după ce un motor al aeronavei a început să dea semne evidente că s-a defectat.

Incidentul a avut loc recent și a fost marcat de momente de panică și tensiune la bord, relatează Today.

Conform mărturiilor pasagerilor și a înregistrărilor video difuzate pe rețelele de socializare, aeronava a început să vibreze puternic.

Aceste vibrații erau atât de intense încât pasagerii și echipajul au simțit că „avionul a început să tremure tot”.

1200-2023120411730 (3)

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Experiența, care i-a înfricoșat pe pasageri, a fost urmată de descoperirea unor defecțiuni semnificative la motor.

Din fericire, pilotul avionului a reușit să efectueze o aterizare de urgență la aeroportul din Xiamen fără să existe victime sau răniți la bord.

Examinarea avionului după aterizare a relevat daune serioase la motor. Se pare că unele bucăți din palele motorului s-au desprins și au lovit carlinga avionului, ceea ce ar fi putut duce la un dezastru. Video mai jos:

Autoritățile de aviație și reprezentanții companiei China Eastern Airlines nu au oferit încă un comentariu oficial sau detalii suplimentare despre cauzele exacte ale defecțiunii.

Investigațiile sunt în curs pentru a determina circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a asigura că asemenea evenimente nu se vor repeta în viitor.

@rotalianul