VIDEO. Regiune din Italia lovită de inundații, un autobuz s-a răsturnat din cauza apelor și a vântului puternic

În seara zilei de vineri, 30 septembrie, o inundație a lovit zona Trapani: pagube mari la Mazara del Vallo, unde au fost inundate case și magazine. „Ani de sacrificii distruși de ape”, au spus victimele acestei situații dramatice, conform Corriere della Sera.

Între timp, o furtună a lovit Palermo și Agrigento, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă, un autobuz cu pasageri s-a răsturnat în afara carosabilului din cauza vântului puternic și al unui râu de apă și noroi abătut asupra sa. Câteva persoane prezente la bordul autovehiculului au fost transportate la spitalul din Sciacca, dar niciuna dintre ele nu este în stare gravă.

Furtuna puternică a lovit centrul Siciliei, între provinciile Palermo și Agrigento, și a provocat pagube și inundații în Corleone, Contessa Entellina, Santa Margherita Belice, Sambuca di Sicilia și Poggioreale.

Șoseaua Palermo-Sciacca a fost impracticabilă, fiind invadată de un râu de apă și noroi. Mulți șoferi au rămas blocați și au cerut ajutorul Protecției Civile și al pompierilor. Mai multe familii au raportat inundații și pagube în case sau magazine.

VIDEO mai jos:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Distribuie acest articol