VIDEO | Scandal în timpul unui zbor spre România: Un român beat a început să înjure și să amenințe pasagerii

O călătorie liniștită cu avionul din Marea Britanie spre România a fost transformată într-una de coșmar pentru pasageri după ce un individ a devenit agresiv și violent în timpul zborului.

Omul, care comandase băuturi alcoolice înainte de a începe scandalul, a început să tulbure liniștea în avion, aparent fără niciun motiv.

Zborul, care părea a fi unul obișnuit pe ruta Londra-Iași, s-a transformat într-un teatru de scandal în momentul în care pasagerul în cauză a început să consume alcool.

Agitat și necuviincios, bărbatul a deranjat liniștea celorlalți pasageri prin comportamentul său agresiv.

Deși pasagerii i-au aruncat priviri de dezaprobare, comportamentul bărbatului nu s-a îmbunătățit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ba chiar a devenit mai agresiv și a început să folosească limbaj obscen în fața copiilor prezenți în avion.

Ceilalți pasageri l-au rugat pe individ să se liniștească, dar li s-a răspuns cu tot felul de amenințări, generând astfel panică la bordul aeronavei.

Membrii echipajului de bord au încercat, de asemenea, de mai multe ori să îl calmeze pe bărbat, dar eforturile lor nu au avut succes.

Scandalagiul a continuat să adreseze injurii și amenințări celorlalți pasageri, neafectat fiind de intervențiile echipei de zbor.

La aterizare în Iași, poliția aeroportului a fost solicitată la bordul aeronavei pentru a se ocupa de situație.

Bărbatul a fost sancționat de polițiștii români cu o amendă de 4.000 de lei (circa 800 de euro) pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din păcate, incidente de acest fel, în care sunt implicați cetățeni români, nu sunt o raritate la bordul avioanelor.

- Continuarea după publicitate -

De exemplu, în luna iunie din acest an, o femeie și copilul ei au fost nevoiți să părăsească o aeronavă WizzAir după ce mama a avut un conflict cu o însoțitoare de zbor.

În același interval de timp, un alt cetățean român a generat un incident în avion, încălcând regulamentul de bord și aprinzând o țigară în toaleta avionului, cu toate că fumatul este strict interzis pe durata zborului.

@rotalianul