Viorica a tras pe dreapta fiindcă se simțea rău, apoi a continuat drumul. Medicul legist confirmă cauza morții

În cursul dimineții de vineri, 12 martie 2021, medicul legist de la spitalul din Conegliano, provincia italiană Treviso, a inspectat trupul neînsuflețit al Vioricăi Coman, românca decedată în dramaticul accident rutier petrecut în dimineața zilei de joi pe via Crevada din localitatea Refrontolo. Specialistul a confirmat că femeia a suferit un infarct în timp ce se afla la volan, ceea ce a făcut-o să piardă controlul volanului.

Viorica Coman, 62 de ani, decedată în Italia în urma unui infarct suferit la volan. Foto: La Tribuna di Treviso.

Violeta, așa cum era cunoscută de localnicii din localitatea Sernaglia della Battaglia, unde trăia de mult timp alături de soțul și fiul ei, cetățeni români și ei, avea 62 de ani și era apreciată pentru amabilitatea și seriozitatea de care a dat dovadă mereu la locul de muncă. Comunitatea locală a fost foarte afectată la aflarea tristei vești că femeia română a murit, scrie ziarul Quotidiano del Piave.

Potrivit sursei citate, conaționala noastră a început să se simtă rău cu câteva sute de metri înainte de locul accidentului și a tras mașina pe dreapta până și-a revenit puțin. Apoi, deși nu se simțea bine încă și fără să-și pună centura de siguranță din nou, a pornit iar la drum pentru a ajunge la Conegliano, dar a început să se simtă rău încă o dată, suferind astfel un infarct.

Așa se face că Viorica a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, iar după ce a mai parcurs câțiva metri prin canalul din partea dreaptă a drumului, mașina s-a răsturnat în urma impactului cu un dâmb de pământ. Medicul legist a constatat, în urma inspecției cadavrului, că victima avea și o fractură la nivelul vertebrelor cervicale, ca urmare a accidentului petrecut.

Imagine de la locul accidentului.

Procurorul Massimo Zampicinini, care a preluat ancheta, urmează să decidă dacă va fi nevoie să fie efectuată și autopsia asupra trupului neînsuflețit sau va permite familiei să organizeze înmormântarea. În orice caz, cel mai probabil funeraliile se vor desfășura săptămâna viitoare, mai scrie sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Despre același subiect: