Visul distrus a doi tineri români din Italia: Ion Ungureanu a murit cu numai o lună înainte de nunta sa cu Elena

Tragicul accident care a avut loc în noaptea de 22 spre 23 iunie 2018 și în care tânărul Ion Ungureanu de numai 29 de ani și-a pierdut viața, aduce cu sine cu atât mai multă durere cu cât Ion și logodnica sa, Elena, urmau să se căsătorească peste numai o lună.

Ion Ungureanu, român în vârstă de 29 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier în provincia Padova, Italia. Sursa foto: Venezia Oggi

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3:00, Ion se afla la volanul mașinii sale, un Bmw serie 3, între localitățile Borgoricco și Santa Maria di Sala din provincia Padova, când s-a ciocnit în lateral cu un Volkswagen Passat condus de un cetățean italian. Ambele mașini s-au răsturnat și au aterizat în canalul colector de pe marginea șoselei. Tânărul nostru conațional a decedat pe loc iar tentativele personalului medical de pe ambulanță de a-l resuscita nu au ajutat nimic.

Locul unde a avut loc tragedia. Sursa foto: Venezia Oggi

În acel moment s-a spulberat și visul a doi tineri români de a se căsători. Ion și logodnica sa, Elena, așteptau acest moment de peste 7 ani, din momentul în care s-au logodit, scrie Il Gazzettino, iar nunta conaționalilor noștri urma să aibă loc peste numai o lună. Pentru nunta lor era deja pregătit totul, cei doi organizând ceremonia, cumpărând costum și rochie de mireasă, rezervând restaurant și toate cele necesare pentru a face acest pas emoționant din viața lor dar pe care au fost împiedicați să-l ducă la bun sfârșit în urma acestei tragedii.

Ion Ungureanu locuia în via Sant’Anna din localitatea Villa del Conte, provincia Padova. Cu el mai locuiau, de asemenea, și sora sa Daniela, cu soțul ei Loris și cei doi copii ai lor, dar și cu fratele său, Marian. Părinții lui Ion, în schimb, sunt rămași România.

Distribuie acest articol