Zi de doliu în localitatea italiană în care trăia Mădălina. Trupul ei neînsuflețit va fi repatriat în România

Primarul din Capalbio, provincia Grosseto din Toscana, a declarat zi de doliu în localitate pentru astăzi, 13 decembrie, în semn de respect față de decesul tinerei românce de 32 de ani, Elena Mădălina Luminița, a cărei viață a fost răpusă în dimineața zilei de luni. Responsabil de această tragedie este chiar soțul femeii, așa cum vă relatam zilele trecute în acest articol.

Elena Mădălina Luminița și soțul ei.

„Am considerat că este datoria noastră, ca și comunitate, să dăm dovadă încă o dată că suntem alături de familia și prietenii Mădălinei și să reiterăm, cu și mai multă putere, angajamentul nostru împotriva violenței care a dus la decesul acestei tinere ”, a declarat primarul Settimio Bianciardi, citat de ziarul La Nazione.

La biserica din localitate va avea loc astăzi o slujbă de comemorare dedicată conaționalei noastre care va începe la ora 15:30, informează sursa citată. Începând cu ora 14:00, însă, și până la sfârșitul acestei slujbe, drapelul Italiei de la primăria din Capalbio va fi coborât în bernă, în semn de doliu pentru Elena Mădălina Luminița.

„Cerem tuturor maximă colaborare. în semn de respect, pentru a demonstra din nou că suntem o comunitate unită”, a mai adăugat primarul. Edilul i-a invitat, de asemenea, și pe antreprenorii din localitate să suspende activitățile în același interval de timp.

Elena Mădălina Luminița, 32 de ani.

Trupul neînsuflețit al Mădălinei a fost adus de la morga spitalului San Giovanni di Dio din Orbetello la biserica din Capalbio în această dimineață, iar la sfârșitul slujbei va porni spre România pentru a fi îngropat pe pământul natal.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI