Zi neagră pentru românii din Italia. Un băiat de 18 ani călcat de tren, un alt tânăr s-a aruncat de la balcon

Zi neagră pentru comunitatea românească din Italia, astăzi, 9 iulie, când tragediile se țin lanț. Un tânăr de 18 ani a fost lovit mortal de un tren iar alți doi tineri, de 31 și respectiv 37 de ani s-au sinucis.

În dimineața acestei zile, de luni, 9 iulie, un tânăr român în vârstă de 18 ani, cu inițialele F.C., a fost ucis de trenul regional care face legătura între Genova și Ventimiglia (Liguria). Cumplitul accident s-a produs în zona Nervia, în jurul orei 8:00, dimineața.

Tânărul român a fost lovit mortal de trenul care tocmai intra în gara din Ventimiglia. Sunt încă în curs de cercetare motivele pentru care conaționalul nostru se afla în apropierea șinelor de cale ferată.

Brigada de pompieri și personalul medical de la 118 au intervenit la fața locului, dar nu a mai fost nimic de făcut pentru tânărul român care și-a pierdut pe loc viața, informează imperiapost.it.

Un român fără adăpost a fost bătut până la moarte cu un baston de către un conațional

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un bărbat de origine română, fără adăpost, a fost ucis de către un alt român cu mai multe lovituri de baston în noaptea de 8 spre 9 iulie, la Roma, într-o zonă centrală a capitalei, în fața Ministerului Educației, cartierul Trastevere.

Trecătorii au semnalat la 112 faptul că doi bărbați erau implicați într-o bătaie, dar când forțele de ordine au sosit la locul semnalat, pentru unul dintre ei nu mai era nimic de făcut. Personalul medical de pe ambulanță nu a putut decât să constate decesul acestuia.

Celălalt bărbat român implicat în litigiu, a fost găsit rănit, la câțiva metri depărtare. A fost transportat de urgență la spital, informează cotidianul Il Giornale.

Un alt tânăr român în vârstă de 31 de ani, a murit după ce a căzut de pe balconul casei sale.

Și-a pierdut viața după un zbor de câțiva metri de la balconul propriei locuințe, un tânăr român de 31 de ani, rezident la Avezzano, în provincia Aquila din Abruzzo. Incidentul ar fi avut loc în primele ore ale dimineții de astăzi, 9 iulie.

Alarma a fost dată de locatarii blocului din via Saragat, care au văzut la un moment dat corpul conaționalului nostru zăcând la pământ. Au cerut imediat ajutor la 118 dar pentru bărbatul român nu s-a mai putut face nimic, a murit în urma impactului cu solul.

Anchetatorii încearcă să reconstitue dinamica faptelor. Nu se cunoaște încă amănuntele care au dus la tragicul incident dar se presupune că este vorba despre o sinucidere. De asemenea, nu se știe dacă tânărul era împreună cu alte persoane acasă în momentul când a căzut, sau dacă a fost singur și gestul său reprezintă o acțiune a deciziei de a-și lua viața.

Agenții secției de poliție din Avezzano investighează cazul, scrie Abruzzo Live.

Bărbat român de 37 de ani găsit spânzurat într-o magazie

Despre un alt bărbat român, în vârstă de 37 de ani, care a fost găsit spânzurat într-o magazie din via Piave, la Roccasecca (Lazio), relatam într-un alt articol pe care îl puteți citi aici.

Autoritățile, după primele rezultate ale anchetei în curs, declară că românul era rezident de mai mult timp în localitatea San Tommaso, unde efectua munci casnice iar prima ipoteză a morții sale este sinuciderea.

Vă reamintim pe această cale că în Italia avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

 • Telefono Azzurro (pentru persoane sub 18 ani)
  – http://www.azzurro.it
  – http://www.azzurro.it/chat.html (asistenţă prin chat)
  – Telefon 19696
 • Telefono Amico
  – http://www.telefonoamico.it
  – Telefon: 199 284 284.