Capturat „șeful” român al bandei care a masacrat bătrânii de la Lanciano. Cel care a tăiat urechea femeii

Poliția italiană căuta un al patrulea bărbat care a participat la jaful de duminica trecută de la Lanciano (Abruzzo) și au reușit să îl găsească. Bărbatul este tot de origine română, ca și ceilalți trei infractori arestați deja, și a fost capturat de poliția din Caserta, informează Il Gazzettino.

Alexandru Bogdan Colțeanu, pare a fi numele lui, are 26 de ani și este românul suspectat de a fi al patrulea om al bandei de infractori care, cu o violență feroce, a intrat noaptea în vila unui cuplu de italieni cu scopul de a-i fefui și i-a bătut cu bestialitate.

În conformitate cu rezultatele anchetei, Alexandru Bogdan Colțeanu pare a fi „șeful” bandei de infractori și cel care i-a tăiat urechea femeii în vârstă de 69 de ani. Colțeanu are deja antecedente penale, încă de când era minor.

În momentul arestării de către poliția din Caserta, băiatul avea asupra sa un permis de conducere fals și încerca să se îndepărteze de Lanciano. A fost oprit și identificat de agenții de poliție lângă stadionul Casal di Principe (Caserta); cu puțin timp înainte, încercase să vândă unul dintre ceasurile furate duminică de la familia de italieni.

În video de mai jos, se poate viziona momentul în care Alexandru Bogdan Colțeanu a fost prin de agenții d epoliție italieni:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Jaful a avut loc în vila chirurgului Carlo Martelli și a soției acestuia, Niva Bazzan, ambii în vârstă de 69 ani. Cei doi au fost bătuți cu bestialitate iar femeii italiene Alexandru Bogdan Colțeanu i-a tăiat urechea dreaptă.

În cătușe pentru aceste fapte sunt acum patru români: Constantin Aurel Turlica, 22 de ani; Ion Cosmin Turlica, 20 de ani; Aurel Ruset, 25 de ani și Alexandru Bogdan Colțeanu, de 26 de ani.

Pe patul de spital, după ce și-a revenit din trauma suferită, Niva Bazzan, femeia de 69 de ani mutilată pe viață, a spus: „Urlau la mine și mi-au tăiat o ureche, dar îi iert!”

Pe același subiect: