Dramatica moarte a unei moldovence din Italia. S-a simțit rău și a căzut pe scări

„Absența nu este absență, aveți încredere: cel pe care nu-l vedeți este cu voi.”

Cuvintele de mai sus aparțin Sfântului Augustin și au fost alese de familia Elenei Arhip, o moldoveancă din Italia în vârstă de 54 de ani, pentru a-i spune adio pentru totdeauna acesteia după ce și-a pierdut viața în urma unui tragic accident domestic.

Conform presei locale, dramaticul eveniment s-a petrecut la data de 24 iulie 2022, într-o casă de pe via Erizzo, situată în localitatea Valdobbiadene din provincia Treviso, în Veneto.

În casa respectivă, în care Elena locuia împreună cu soțul ei, Mario Agostinetto, femeia s-a simțit rău în dimineața zilei de duminică și a căzut pe scări, suferind răni foarte grave.

Soțul moldovencei a sunat imediat la 118 și a chemat o ambulanță la fața locului, iar paramedicii, la rândul lor, după ce au constatat că victima se afla în stare critică, au solicitat un elicopter medical în zonă pentru a transportat-o urgent la spital.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Odată ajunsă la secția Urgențe a spitalului San Valentino din localitatea Montebelluna, starea femeii s-a înrăutățit tot mai tare, iar la câteva ore după aceea a pierdut lupta cu moartea.

Nemărginită durerea soțului, precum și a fraților și nepoților Elenei Arhip, care au anunțat între timp că înmormântarea a avea loc la ora 11:00 de sâmbătă, 30 iulie 2022, la biserica situată în cătunul Bigolino din Valdobbiadene.