Italia: încearcă să se spânzure în fața băncii românul care a pierdut banii la Veneto Banca, oprit la timp de către manifestanți și de carabinieri

Marin Haralambie, românul invalid în vârstă de 59 de ani care de aproape o lună de zile protestează în fața fostului sediu al Veneto Banca din Montebelluna, a încercat astăzi să se sinucidă în văzul tuturor celor prezenți în jurul său în cadrul unei manifestații organizată de asociațiile conduse de Don Enrico Torta, relatează tribunatreviso.it.

Ajuns în culmea disperării și fără nici un răspuns concret că și-ar putea recupera cei 100.000 de euro investiți în acțiuni la Veneto Banca și pierduți în urma falimentului acestei bănci, bărbatul român a înscenat astăzi o tentativă de sinucidere. El și-a făcut un ștreang pe care l-a agățat de gratiile de la geamurile fostei filiale a băncii respective și apoi și l-a înfășurat în jurul gâtului. A fost oprit la timp de celelalte persoane care protestează împreună cu el și de către carabinierii din Montebelluna.

În cursul intervenției carabinierilor, care vroiau să îl îndepărteze de locul manifestației, protestatarii au făcut un zid de apărare în jurul românului nostru.

© Paolo Balanza – 27/12/2017 Montebelluna. invalido protesta vivendo nell’auto davanti porta sede ex veneto banca: Marin Haralambie
– fotografo: Paolo Balanza

În aceste momente sunt în curs de negociere tratative pentru rezolvarea situației.

Despre cazul lui Marin Haralambie puteți citi aici:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol